sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Ja näin kaikki alkoi

Harrastuksena matkailu, statuksena opiskelija. Mahdoton yhtälö? Ei suinkaan. Kuka on sanonut, että matkustelu maksaisi mielettömiä summia? Kun pitää silmät ja korvat auki, on mahdollista tehdä unelmista totta. Itse olemme aina saaneet niin paljon kysymyksiä ja ihmettelyä osaksemme asian tiimoilta, että kesäkuumalla lonkeroiden äärellä päätimme perustaa aiheesta blogin.
 
Tulemme jakamaan blogissa muutamia tulevia ja myös menneitä reissujamme vuosien varsilta, ja samalla osoitamme kuinka pienelläkin budjetilla pääsee muuallekin kuin junalla Turkuun ja takaisin. Tarkoituksena mahdollisesti olla joillekin avuksi, viihdyttää muita tai ihan vaan itseämme. Onhan se tietenkin kiva, että kaikki omat matkakertomukset löytyvät yhdestä ja samasta paikasta myöhempää selailua varten!

Kysymysten esittäminen ja kyseenalaistaminen on tietenkin aina sallittua, emme aina itsekään pysy omien päähänpistojemme perässä. Tervetuloa seuraamaan jos uskaltaa! Tarkistakaa passinne voimassaoloaika ja pakatkaa matkalaukut valmiiksi, nyt lähdetään…-S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti