lauantai 13. huhtikuuta 2013

1.-5.1.2013 Stockholm (part.2)

Toisena päivänä lähdettiin junalla Barkabyn Outlet kylään shoppailemaan. Paljon merkkivaatekauppoja Dieselin myymälästä Tommy Hilfigeriin. Koska itse tulee harvemmin shoppailtua tällasissa merkkiketjuissa jäi shoppailut Outlethinnoista huolimatta hyvin pieniksi. Itse kannoin lähtiessäni vain uudet vagabondin kiilakorolliset kengät kotiin. Paikka oli kyllä ihan vierailemisen arvoinen. Tosin todella paljon ihmisiä ja vähän kahviloita. :/Outletkyläilyn jälkeen käytiin syömässä kiinalaisessa ja taisin taas valita listalta tutun Suomessakin aina valittavan annoksen. Mikä siinä muuten on, että niihin "tuttuihin ja turvallisiin" on aina niin helppo kallistua päätöstä tehdessä??? 

Ostettiin tyttöjen kanssa yhteiseksi Autot -yatzi... Hahahha, taidettiinkin sitten pelata sitä kaikki loppuloman illat hotellihuoneessa. Nopat kulu ja kaikessa yksinkertaisuudessaan se koukutti eniten. Martti-yatzi<3Muuten lomailu taisinkin mennä sitten peruskaavamaisesti. Kierreltiin kaupunkia niin yöllä kun päivälläkin, shoppailtiin, shoppailtiin ja shoppailtiin. Kierreltiin kahviloita ja jokunen pikkukuppilakin käytiin tsekkaamassa. Tuntui tosi hyvältä, kun ei ollut kokoajan kiire paikasta toiseen. Sai olla ja pysähtyä ihmettelemään kaikkea mitä mielen vai teki. Oli kyllä aika rentouttavaa.Meillä on ollut tapana käydä aina reissuilla myös Hard Rock Cafessa syömässä. Kaikki diggaa sitä ruokaa ja fiilistä. Lähdettiin niin ähkyinä taas ravintolasta pois, että toivoi jonkun olevan ensi kerralla mukana ja muituttavan että ÄLÄ SYÖ NIIIIIIIIN PALJON! :DDD


Yksi reissun kokokohdista oli mulle se, että mentiin leijonapuistoon luistelemaan. Vuokrattiin Marin kanssa luistimet, jotka maksoi 50kruunua. En ollut koskaan aikaisemmin luistellut hokkareilla, joten se oli jo kokemus sinäänsä. Mun kokoa ei ollut vapaana ja otin sitten kokoa suuremmat. APUA! Hokkarit on niin erilaiset jalassa kun omat kaunoluistimet. Ikävöin niitä ja pelkäsin omien nilkkojen puolesta. Pidin varmaan epämäärästä kiljumis/valittamisääntä, kun roikuin Marin käsissä. Vaikka ikävöinkin omia luistimia oli siistiä luistella jossain muuallakin kun vaan tutuissa ympäristöissä. Taustalla soiva musiikki myös teki tosta niin erilaista.
Siinä olikin sitten kulunut vuoden ensimmäinen loma. Aamulla sai nousta aikaisin, jotta ehti Turkuun lähtevään laivaan. Onneksi Siljan terminaaliin pääsee kätevästi metrolla. Päästiin vielä hyödyntämään julkisetkin.


Reissusta jäi todella hyvät fiilikset ja Skansen teki niin suuren vaikutuksen, että sinne on pakko päästä myös kesäaikaan. Onneksi Tukholma on lähellä ja sinne pääsee laivalla aina edullisesti. Pitää vaan sovittaa joku reissu johonkin kesän sopivaan kohtaan (=vapaapäiviin).

-A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti