tiistai 13. elokuuta 2013

Jotain mitä odottaa...

Huomenna lähdetään Teean kanssa Pietariin, tällä kertaa siis laivalla. Kyselin jo yhdeltä venäläiseltä kaverilta, joka asuu Pietarissa, vinkkejä mitä meidän pitäisi tehdä ton rajallisen ajan aikana. Olisi voinut tehdä meille jotkut venäläiset opiskelijakortit, että päästäisiin kaikkiin museioihin ilmaiseksi. Tosin ei taideta käyttää tota puolikasta päivää museokierroksiin.
Pitää muistaa pyytää ne siiten seuraavalla kerralla, kun on olisi aikaa enemmänkin kierrellä.

Oon odottanut tätä reissua tosi kauan. Oikeastaan siitä asti, kun ensimmäisen kerran suunniteltiin yhdessä Pietari-risteilyä. En tiedä miksi, mutta mun mielestä on mahdottoman kiva palata taas tonne itärajan taa.

Koska reissuja ja reissusuunnitelmia ei voi olla ikinä liikaa, tein taas tänään jotain "tavaksi_muodostunutta".
Sen tietää jo kuinka hyvä yhdistelmä on uusi työvuorolista + pidempi vapaa. Saan siitä aina yhtälöksi lentojen varaamisen. :DDD

Tällä kertaa kutsuisi Latvian pääkaupunki, Baltian helmi, Riika. Oon aikaisemmin ollut Baltian maista vaan Virossa, joten nyt voin alkaa sit vallottaa noita Baltian pikkuvaltioita. Oon vähän miettinyt, jos kävisin jollain päiväreissulla vaikka Liettuankin puolella, kun sinne pääsisi aika edullisesti. No sen näkee sitten. Latviastakin olisi kiva nähdä jotain muutakin kuin vain Riika. Kaikki on vielä avointa ja tekee siirrot sitten fiiliksen mukaan.

Jos kohta alkaisi vaikka pakata laukkua ja kaivaa passia esille.
Huomenna lähden kohti Helsinkiä heti töiden jälkeen, joten pakkausta ei voi jättää ihan viime tippaan...

-A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti